E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Nu uitati de crema de fata cu protectie! Nu uitati de crema de fata cu protectie!
Practic vara si-a cam intrat in drepturi, chiar daca teoretic suntem inca in ultima luna de primavara. Cum spuneam, vara isi face tot mai... Nu uitati de crema de fata cu protectie!

Practic vara si-a cam intrat in drepturi, chiar daca teoretic suntem inca in ultima luna de primavara.

Cum spuneam, vara isi face tot mai mult simtita prezenta..temperaturile din termometru tind spre pragul de 30 de grade, iar soarele este pe zi ce trece mai puternic.

De aceea nu trebuie sa neglijam protectia pielii, in special acum in sezonul cald, cand soarele si radiatiile ne sunt mai mult dusmani decat prieteni. Trebuie sa ne preocupam mereu sa aplicam cel putin o data pe zi, o crema cu protectie pentru piele, indiferent de momentul zilei sau de timpul petrecut sub razele soarelui.

Eu vreau sa insist mai mult asupra cremei cu protectie pentru fata.

Astfel, dupa cum spuneam soarele este tot mai puternic, iar tenul nostru pe langa crema hidratanta, nutritiva sau antirid si fondul de ten, este musai sa aplicam si o crema cu protectie pentru fata.

Cremele cu protectie pentru fata sunt foarte diversificate, pentru toate tipurile de ten, iar factorul de protectie poate sa fie foarte ridicat SPF 50, ridicat  SPF 30, mediu SPF 20 sau scazut SPF 10.

Cremele de  fata cu protectie  foarte ridicata  SFP 50.

Protejeaza intr-un procent  foarte mare tenul de razele soarelui si sunt indicate in special persoanelor blonde, cu tenul foarte deschis, persoanelor cu pistrui sau cu probleme de hiperpigmentare (pete) sau persoanelor cu probleme dermatologice ca lentigo actinic, melasma .

Majoritatea firmelor de cosmetice au creme pentru fata cu factor SPF 50. Mai mult, sunt si creme cu SPF 50+ care au adaugate in compozitie si componente antirid .

Iwostin : Iwostin Solecrin Crema cu protectie Solara SPF 50+ :  Protectie UVA, UVB si rezistenta la apa.

Vichy : Vichy Capital Soleil Crema de fata – SPF 50+  :Cu protectie UVA si UVB,

Bioderma – Bioderma Photoderm Max Crema SPF 50+ : Protectie UVA, UVB si rezistenta la apa.

Bioderma – Bioderma Photoderm Mineral SPF Mineral 50+ : Crema pentru piele care nu tolereza niciun tip de expunere la soare.

Bioderma  – Bioderma Photoderm Max Ultra Fluid Claire SPF 50+  : Textura inovatoare ultra-fluida

Bioderma – Bioderma Photoderm AR SPF 50+

L’Oreal – L’Oreal Solar Expertise – Crema activ Anti-Rid SPF 50+

Gerovital – Gerovital Sun – Crema anti-imbatranire pentru fata SPF 50 : Asigura ptotectie impotriva  UVA/UVB si este imbogatita cu unt de shea si ulei de rodie.

Cremele plaja pentru  fata cu protectie ridicata (SPF 20-30)

Iwostin : Iwostin Solecrin Crema cu protectie Solara SPF 25+ :  Protectie UVA, UVB si rezistenta la apa.

L’Oreal : L’Oreal Solar Expertise – Crema activ Anti-Rid SPF 30+

Bioderma : Bioderma Photoderm AKN Mat SPF 30 + : Crema cu textura dublu matifianta, invizibila nu lasa film gras si urme albe

Bioderma : Bioderma Photoderm Crema SPF 20+

Nivea : Nivea Sun – Lotiunea de Fata Senzatie Usoara : Special conceputa pentru utilizarea zilnica datorita texturii usoare, nelipicioase, ce se absoarbe rapid

Creme de plaja pentru fata cu protectie medie (SPF 15-20 )

L’Oreal : L’Oreal Solar Expertise : Crema Activ Anti-Rid SPF 15

Si in final am sa enumer cateva creme de plaja pentru fata, pentru persoanele cu probleme dermatologice :

Iwostin : Iwostin Solecrin ACNE : Crema cu protectie solara pentru tenul acneic SPF 25 – Crema are o consistenta usoara, nongrasa, normalizand secretia de sebum, are actiune antiacneica, antibacteriana si antiinflamatoare

Iwostin : Iwostin Solecrin : Crema cu protectie solara rezistenta la apa pentru ten superozic SPF 30 – Crema asigura protectia solara a pielii sensibile, cu vase capilare dilatate, cuperozice.

 

    Pareri

    Intrebari Frecvente