E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Tratament aprobat recent pentru Riduri Tratament aprobat recent pentru Riduri
Știm cu toții ca exista fel de fel de procedee și intervenții cu rol estetic și de înfrumusețare, însă ce nu știm este faptul... Tratament aprobat recent pentru Riduri

Știm cu toții ca exista fel de fel de procedee și intervenții cu rol estetic și de înfrumusețare, însă ce nu știm este faptul cã nu toate sunt aprobate și prezintă un profil de siguranță pentru sănătatea pacientului.

Iatã cã…Administratia pentru Alimente și Medicamente(FDA) a Statelor Unite a aprobat, recent, un tratament injectabil pe baza de acid polilactic(poly-L-lactic acid sau PLLA-SCA) pentru corecția liniilor fine și a ridurilor în zona obrajilor. Anunțul a fost făcut la 26 aprilie anul curent de compania producatoare.

Acest tratament, cu denumirea comercială Sculptra, este primul simulator de colagen cu PLLA aprobat de FDA. Atunci când este injectat în zona obrazului, el ajuta la stimularea producției naturale de colagen pentru a atenua ridurile. Astfel, îmbunătățește calitatea, fermitatea și prospețimea pielii, aratã un comunicat de presa de la Galderma, compania care produce noul tip de acid polilactic. Sculptra a fost aprobat prima data pentru a fi utilizat în scop estetic în anul 2009 în Statele Unite și este acum disponibil în peste 40 de tari.

Cu aceasta aprobare extinsă, PLLA-SCA este acum indicat pentru utilizarea în rândul persoanelor cu un sistem imunitar necompromis pentru corectarea deficitelor șanțurilor nazolabiale(de la cele mai superficiale pana la cele adânci), corectarea liniilor fine și a ridurilor din zona obrajilor, precum și din a altor zone de pe fata.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente