E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Ne ajuta Nicorette Spray sa ne lasam de fumat ? Ne ajuta Nicorette Spray sa ne lasam de fumat ?
Iata ca, de ceva vreme gasim in farmacii un aliat de nadejde impotriva tutunului ­čÖé Sprayul┬áNicorette Freshmint ne poate ajuta atunci cand dorim sa... Ne ajuta Nicorette Spray sa ne lasam de fumat ?

Iata ca, de ceva vreme gasim in farmacii un aliat de nadejde impotriva tutunului ­čÖé

Sprayul Nicorette Freshmint ne poate ajuta atunci cand dorim sa ne lasam de fumat.

Ce stie sa faca Nicorette Freshmint Spray ?

Nicorette Freshmint amelioreaz─â simptomele de sevraj nicotinic inclusiv nevoia de a fuma, simptome care apar atunci c├ónd v─â l─âsa┼úi de fumat. C├ónd ve┼úi ├«nceta brusc s─â mai oferi┼úi corpului nicotin─â din tutun, v─â ve┼úi confrunta cu tipuri diferite de sentimente nepl─âcute numite simptome de sevraj. Prin utilizarea Nicorette Freshmint pute┼úi preveni sau reduce aceste sentimente nepl─âcute ┼či nevoia de fumat. Acest lucru se datoreaz─â faptului c─â v─â furnizez─â ├«n continuare o cantitate mic─â de nicotin─â corpului dumneavoastr─â pentru o perioad─â scurt─â de timp. este mai pu┼úin d─âun─âtor dec├ót fumatul. Acest lucru se datoreaz─â faptului c─â nu con┼úine gudron, monoxid de carbon sau alte toxine din fumul de ┼úigar─â.

Nicorette Freshmint┬ánu se utilizeaza ┬á:┬áDac─â a┼úi suferit recent (├«n interval de 3 luni) un atac de cord sau un accident vascular cerebral,┬áDac─â ave┼úi dureri ├«n piept (angin─â instabil─â) sau angin─â de repaus,┬áDac─â ave┼úi o afec┼úiune a inimii care v─â afecteaz─â rata sau ritmul inimii,┬áDac─â ave┼úi tensiune arterial─â crescut─â care nu este controlat─â cu medicamente,┬áDac─â a┼úi avut vreodat─â reac┼úii alergice care s-au manifestat prin umflarea buzelor, a fe┼úei ┼či a g├ótului (edem angioneurotic) sau erup┼úie pe piele cu m├ónc─ârimi (urticarie). Utilizarea TSN poate declan┼ča uneori acest tip de reac┼úie,┬áDac─â ave┼úi boli ale ficatului severe sau moderate,┬áDac─â ave┼úi boli ale rinichiului sever,┬áDac─â ave┼úi diabet,┬áDac─â ave┼úi gland─â tiroid─â hiperactiv─â,┬áDac─â ave┼úi o tumor─â la nivelul glandei suprarenale (feocromocitom),┬áDac─â ave┼úi ulcer gastric,┬áDac─â ave┼úi esofagit─â.

Nu consumaţi alimente sau băuturi în timpul administrării spray-ului bucofaringian.

Persoanele cu vârsta sub 18 ani nu trebuie să folosească Nicorette Freshmint, cu excepţia cazului în care le este prescris de un medic.

Care sunt etapele si modul de utilizare ale Nicorette Freshmint :

Etapa I: Săptămânile 1-6
Folosi┼úi 1 sau 2 pulveriz─âri ├«n momentul ├«n care a┼úi fi fumat ├«n mod normal o ┼úigar─â sau dac─â apare nevoia de a fuma. Folosi┼úi mai ├«nt├ói o pulverizare ┼či dac─â nevoia de a fuma nu dispare ├«n decurs de c├óteva minute, trebuie folosit─â o a doua pulverizare. Dac─â sunt necesare 2 pulveriz─âri, dozele ulterioare pot fi administrate sub forma a 2 pulveriz─âri consecutive. Majoritatea fum─âtorilor vor necesita ├«n jur de 1 -2 pulveriz─âri la un interval ├«ntre 30 de minute ┼či 1or─â.spray

De exemplu dacă fumaţi în medie în jur de 15 ţigări pe zi, trebuie să utilizaţi 1 sau 2 pulverizări de cel puţin 15 ori pe parcursul zilei.
Doza maxim─â este de 2 pulveriz─âri o dat─â, 4 pulveriz─âri pe or─â ┼či 64 de pulveriz─âri pe zi.

Etapa II: Săptămânile 7-9
Începeţi să reduceţi numărul de pulverizări zilnice.
P├ón─â la sf├ór┼čitul s─âpt─âm├ónii a 9-a ar trebui s─â folosi┼úi JUM─éTATE din media num─ârului de pulveriz─âri zilnice folosite ├«n Etapa I.

Etapa III: Săptămânile 10-12
Continuaţi să reduceţi numărul de pulverizări zilnice asfel încât să nu utilizaţi mai mult de 4 pulverizări pe zi în timpul săptămânii 12. Atunci când aţi ajuns la 2-4 pulverizări pe zi, trebuie să opriţi utilizarea Nicorette Freshmint.

Aţi putea fi tentat să fumaţi din nou, după întreruperea tratamentului. Păstraţi orice doze rămase de spray, deoarece este posibil ca nevoia de fumat să apară brusc. Dacă simţiţi o nevoie puternică de a fuma, folosiţi una sau două pulverizări, dacă o singură pulverizare nu vă este de ajutor în decurs de câteva minute.

În mod normal, trebuie să utilizaţi Nicorette Freshmint timp de 3 luni, dar nu mai mult de 6 luni. original_CW

O alta chestiune importanta o reprezinta modul de deschidere si de folosire ale dispozitivului de pulverizare :

  • Folosi┼úi degetul mare pentru a trage ├«n jos butonul p├ón─â c├ónd acesta poate fi ├«mpins cu u┼čurin┼ú─â ├«n interior. Nu ├«mpinge┼úi prea tare.
  • ├Än timp ce ├«mpinge┼úi ├«n interior, culisa┼úi ├«n sus pentru a debloca partea de sus a dispozitivului de pulverizare. Apoi elibera┼úi butonul.

 

Cum se încarcă dispozitivul de pulverizare

  • C├ónd utiliza┼úi spray-ul bucofaringian pentru prima dat─â, trebuie s─â ├«nc─ârca┼úi mai int├ói pompa de pulverizare. Pentru siguran┼ú─â, ├«ndrepta┼úi duza de pulverizare departe de dumneavoastr─â, de orice al┼úi adul┼úi, copii sau animalele de cas─â din apropiere. Ap─âsa┼úi partea de sus a dispozitivului de pulverizareului cu degetul ar─ât─âtor de 3 ori, p├ón─â c├ónd apare o pulverizare fin─â. Dac─â nu folosi┼úi spray-ul timp de 2 zile, va trebui s─â repeta┼úi aceast─â procedur─â de ├«nc─ârcare.

Cum să utilizaţi dispozitivul de pulverizare

  • ├Ändrepta┼úi duza de pulverizare c─âtre gura deschis─â ┼či ┼úine┼úi-o c├ót pute┼úi mai aproape de gur─â.
  • Ap─âsa┼úi partea de sus a dispozitivului de pulverizare pentru a elibera o pulverizare ├«n gur─â, evit├ónd buzele. Pentru a evita ca spray-ul s─â v─â ajung─â ├«n g├ót, nu inspira┼úi ├«n timpul pulveriz─ârii. Pentru cele mai bune rezultate, nu ├«ngi┼úi┼úi c├óteva secunde dup─â pulverizare.

 

Cum să închideţi dispozitivul de pulverizare
Apăsaţi butonul în jos până când poate fi împins spre interior.
În timp ce împingeţi în interior, culisaţi în jos partea superioară a dispozitivului de pulverizare. Eliberaţi butonul. dispozitivul de pulverizareeste acum închis.

Ce conţine Nicorette Freshmint
-Substanţa activă este nicotina. O doză pulverizată conţine nicotină 1 mg.

Fiecare flacon conţine 13,2 ml de soluţie care asigură 150 de pulverizări, fiecare conţinând 1mg de nicotină.

Alaturi de Nicorette Spray Freshmint aveti nevoie de foarte, foarte multa VOINTA ­čÖé Pentru a va lasa de fumat !!!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente