E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Mitul pastilelor și ceaiurilor pentru slăbit Mitul pastilelor și ceaiurilor pentru slăbit
Fie că avem sau nu nevoie, ne lovim la tot pasul de reclame la pastile sau ceaiuri destinate curelor de slăbire. Abundă massmedia prin... Mitul pastilelor și ceaiurilor pentru slăbit

Fie că avem sau nu nevoie, ne lovim la tot pasul de reclame la pastile sau ceaiuri destinate curelor de slăbire. Abundă massmedia prin tv, radio, ziare sau reviste, precum și promoțiile din farmacii sau plafare.

Ba mai mult au aparut o mulțime de site-uri care vând fel de fel de produse fantomă, care mai de care mai dubiose și periculoase pentru organism.

Unii producători au asociat produsului și imaginea unei vedete (care musai trebuie să arate bine- Vezi Carmen Bruma- care în mod sigur nu faimosul ceai o menține într-o formă de zile mari, ci sutele de ore petrecute la sala de gimnastică).

Majoritatea ceaiurilor din plafare sau farmacii acționează pe baza efectului laxativ-purgativ, existând riscul să se piardă mineralele utile organismului sau mai mult să se ajungă la deshidratare.

Tot la categoria Pericol! se încadrează și pastilele de slăbit importate din China, supranumite “100% naturale“. Nimic mai FALS ! Aceste conțin substanțe periculoase, care acționează prin inhibiția centrului foamei de la nivelul creierului. Foarte, foarte periculose pentru cardiaci, astmatici, care le iau drept – naturale– !

Secretul curei de slăbire nu stă în înfometare, produse de slăbit care nu ne asigură necesarul de vitamine, minerale și proteine.

Cele 3 secrete ale curei de slăbire sunt : – activitatea fizică

– mesele regulate care să ne asigure necesarul de vitamine, minerale și proteine

– consultul unui medic specialist nutriționist care stabilește o dietă personalizată în funcție de cerințele și nevoile pacientului.

      Pareri

      Intrebari Frecvente