E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Brilique 90mg – Informații utile Brilique 90mg – Informații utile
Pentru ce se utilizeaza Brilique?Brilique se utilizeaza la adultii care au suferit un atac de cord sau care prezinta angina instabila (un tip de... Brilique 90mg – Informații utile

Pentru ce se utilizeaza Brilique?
Brilique se utilizeaza la adultii care au suferit un atac de cord sau care prezinta angina instabila (un tip de durere toracica datorata problemelor legate de circulatia sangelui spre inima).

Pacientii cu sindrom coronarian acut care au fost tratati prin implantarea unei proteze endovasculare (stent) beneficiază pe o perioadă de 12 luni post eveniment acut, la recomandarea medicului care a efectuat intervenția chirurgicală sau a medicului cardiolog, de terapia cu Brilique 90 mg compensat 100% din prețul de referință.

Medicamentul este inclus in rambursare în baza unui contract cost volum.

Medicul dumneavoastră de familie va poate continua prescrierea acestui medicament la interval de 28 de zile urmare a recomandării formulate de medicul de specialitate prin scrisoarea medicală.

Medicamentul Brilique beneficiază de reducerea cardului pentru Pharmaccess, astfel pacientul având o coplată zero la rețeta compensată.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente