E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Vaccinul anti-COVID ar putea fi produs în masa pana la sfarsitul anului Vaccinul anti-COVID ar putea fi produs în masa pana la sfarsitul anului
Cercetarile si studiile asupra virusului Covid-19 avanseaza si iata ca vaccinul anti-COVID 19 ar putea aparea pana la sfarsitul lui 2020. AstraZeneca este compania... Vaccinul anti-COVID ar putea fi produs în masa pana la sfarsitul anului

Cercetarile si studiile asupra virusului Covid-19 avanseaza si iata ca vaccinul anti-COVID 19 ar putea aparea pana la sfarsitul lui 2020.

AstraZeneca este compania care impreuna cu Universitatea Oxford, ar putea produce vaccinul anti-COVID19.

Studiile sunt in curs, urmand sa se stabileasca daca vaccinul va trece de ultimele teste de eficienta si siguranta. Deja zilele trecute au inceput testele pe oameni, acestea urmand sa fie finalizate in cursul verii.

Până la finalul anului ar putea fi produse 100 de milioane de doze, însă parteneriatul acordă prioritate Regatului Unit.

Potentialul vaccin Anti-COVID-19 va fi cunoscut sub numele de ChAdOx1 nCov-19.

Potrivit OMS, la ora actuală sunt 89 de vaccinuri în curs de dezvoltare. Specialiștii susțin că va dura între 12 și 18 luni pentru ca un vaccin să fie considerat sigur pentru a fi distribuit și administrat populației.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente