E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Unul dintre cele mai cunoscute medicamente pentru copii – dispare din farmacii! Unul dintre cele mai cunoscute medicamente pentru copii – dispare din farmacii!
Agenția Națională a Medicamentului a anunțat, luni, că unul dintre cele mai cunoscute și utilizate produse pentru copii nu va mai fi comercializat până... Unul dintre cele mai cunoscute medicamente pentru copii – dispare din farmacii!

Agenția Națională a Medicamentului a anunțat, luni, că unul dintre cele mai cunoscute și utilizate produse pentru copii nu va mai fi comercializat până pe data de 18 decembrie.

Din cauza unui consum mai mare decât cel estimat, cauzat de sezonul gripei și virozelor, pentru Panadol Baby 24mg/ml deținătorul autorizației de punere pe piață (DAPP) a anunțat discontinuitate temporară din motive comerciale.

În lipsa produsului Panadol Baby, regăsim în farmacii următoarele produse cu utilizare pediatrică ce au în compoziție aceeași substanță activă:

  • EFFERALGAN PENTRU COPII 30 mg/ml
  • PARACETAMOL TIS 120 mg/5ml
  • BIOFLU BABY 120 mg/5 ml
  • PROSINUS 150 mg/5 ml

Paracetamolul este de asemenea disponibil și sub o altă formă farmaceutică cu utilizare pediatrică, respectiv PARACETAMOL supozitoare, în concentrație de 125 mg sau 250 mg.

I

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente