E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Salviasept Kids : Acadele pentru tuse sau dureri in gat Salviasept Kids : Acadele pentru tuse sau dureri in gat
Acest articol a fost citit de 4327 vizitatoriSalviasept Kids este un produs marca Zdrovit, si il gasim in farmacii sub forma de acadele, pentru... Salviasept Kids : Acadele pentru tuse sau dureri in gat

Acest articol a fost citit de 4328 vizitatori

Salviasept Kids este un produs marca Zdrovit, si il gasim in farmacii sub forma de acadele, pentru copii si nu numai. Acadelele pentru gat sau tuse sunt ideale pentru copiii care nu accepta siropurile, sau tolereaza greu pastilele, respectiv spray-urile pentru gat.

Salviasept Kids sunt acadele pentru tuse sau pentru dureri in gat.

Salviasept Kids Tuse

 • Este un produs mai nou aparut, produs ce are in compozitie Extract uscat de Lichen-de Piatra, Extract de cimbru, extract de Nalba-Mare, pulbere de aronia si vitamina C.
 • SalviaSept Kids Tuse : reduce frecventa tusei, amelioreaza tusea si faciliteaza expectoratia.
 • SalviaSept Kids Tuse : se administreaza copiilor  de peste 3 ani – 1 acadea de maxim 3 ori pe zi. Produsul trebuie utilizat sub supravegherea unui adult. In cazul in care nu exista o ameliorare dupa 5 zile de utilizare, trebuie consultat medicul

Salviasept Kids Gat

 • Este un produs deja existent in farmacii de ceva vreme, produs ce are in compozitie extract de salvie, extract de lichen de Islanda, extract de rădăcină de nalbă, suc de aronia si vitamina C.
 • Salviasept Kids Gat :  ameliorează inflamația de la nivelul gâtului care se manifestă prin durere, senzație de arsură, de uscăciune în gât și dificultăți la înghițire.
 • Salviasept Kids Gat :  se administreaza copiilor de peste 3 ani: 1 acadea de maxim 3 ori pe zi.. Produsul se va administra sub supravegherea adulților. În cazul în care nu se constată ameliorări după 5 zile de administrare, se va consulta medicul.

Atat Salviasept Kids Tuse cat si Salviasept Kids Gat, se gasesc ambalate in cutii cu cate 6 acadele.

Nici adultii nu au fost uitati de catre gama Salviasept : pentru ei exista Salviasept Comprimate pentru supt varianta cu zahar si varianta fara zahar.

 

 

 • Ana Maria Ciocirlan

  februarie 11, 2017 #1 Author

  Buna seara aceste acadele contin gluten?

  Răspunde

  • Elle

   februarie 11, 2017 #2 Author

   Nu, nu contin.
   Ia uitati compozitia : Compozitie:zahar,sirop de glucoza,regulator de aciditate:acid citric,extract de lichen de Islanda,arome naturale,extract de salvie,suc de aronia,extract de radacina de nalba,vitamina C(ascorbat de sodiu),coloranti:E 100,E120.

   Răspunde

   • Zaharia Loredana

    noiembrie 15, 2017 #3 Author

    Si acei coloranti, din E uri, sigur nu contin gluten sau urme de gluten? Multumesc!

    Răspunde

    • Elle

     noiembrie 30, 2017 #4 Author

     Conform prospectului nu contine gluten.

     Răspunde

Pareri

Intrebari Frecvente

%d blogeri au apreciat: