E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Salviasept Kids : Acadele pentru tuse sau dureri in gat Salviasept Kids : Acadele pentru tuse sau dureri in gat
Salviasept Kids este un produs marca Zdrovit, si il gasim in farmacii sub forma de acadele, pentru copii si nu numai. Acadelele pentru gat... Salviasept Kids : Acadele pentru tuse sau dureri in gat

Salviasept Kids este un produs marca Zdrovit, si il gasim in farmacii sub forma de acadele, pentru copii si nu numai. Acadelele pentru gat sau tuse sunt ideale pentru copiii care nu accepta siropurile, sau tolereaza greu pastilele, respectiv spray-urile pentru gat.

Salviasept Kids sunt acadele pentru tuse sau pentru dureri in gat.

Salviasept Kids Tuse

  • Este un produs mai nou aparut, produs ce are in compozitie Extract uscat de Lichen-de Piatra, Extract de cimbru, extract de Nalba-Mare, pulbere de aronia si vitamina C.
  • SalviaSept Kids Tuse : reduce frecventa tusei, amelioreaza tusea si faciliteaza expectoratia.
  • SalviaSept Kids Tuse : se administreaza copiilor  de peste 3 ani – 1 acadea de maxim 3 ori pe zi. Produsul trebuie utilizat sub supravegherea unui adult. In cazul in care nu exista o ameliorare dupa 5 zile de utilizare, trebuie consultat medicul

Salviasept Kids Gat

  • Este un produs deja existent in farmacii de ceva vreme, produs ce are in compozitie extract de salvie, extract de lichen de Islanda, extract de rădăcină de nalbă, suc de aronia si vitamina C.
  • Salviasept Kids Gat :  ameliorează inflamația de la nivelul gâtului care se manifestă prin durere, senzație de arsură, de uscăciune în gât și dificultăți la înghițire.
  • Salviasept Kids Gat :  se administreaza copiilor de peste 3 ani: 1 acadea de maxim 3 ori pe zi.. Produsul se va administra sub supravegherea adulților. În cazul în care nu se constată ameliorări după 5 zile de administrare, se va consulta medicul.

Atat Salviasept Kids Tuse cat si Salviasept Kids Gat, se gasesc ambalate in cutii cu cate 6 acadele.

Nici adultii nu au fost uitati de catre gama Salviasept : pentru ei exista Salviasept Comprimate pentru supt varianta cu zahar si varianta fara zahar.

 

 

    Pareri

    Intrebari Frecvente