E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Rezidentiat 2019 : Examenul de Rezidentiat 2019, amanat! Rezidentiat 2019 : Examenul de Rezidentiat 2019, amanat!
Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea a anuntat ca in lipsa unui ministru al Educatiei, examenul de Rezidentiat 2019 nu poate fi organizat in data de... Rezidentiat 2019 : Examenul de Rezidentiat 2019, amanat!

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea a anuntat ca in lipsa unui ministru al Educatiei, examenul de Rezidentiat 2019 nu poate fi organizat in data de 17 Noiembrie 2019, astfel sa va amana, urmand a avea loc pe 8 Decembrie 2019.

Astfel, Examenul de Rezidenţiat 2019 va avea loc în 8 decembrie, fiind luate în calcul mai multe aspecte la stabilirea noii date, printr ecare şi posibilitatea ca medicii să poată fi angajaţi până la finalul anului.

  • Pintea a afirmat că examenul de Rezidenţiat 2019 se organizează în baza a şapte ordine de ministru, trei dintre acestea trebuind să fie semnate atât de ministrul Sănătăţii, cât şi de ministrul Educaţiei.
  • Pintea a afirmat că a solicitat MInisterului Educaţiei o rezolvare a problemei, dar i s-a transmis că ”Ministerul Educaţiei este în imposibilitatea” de a viza orice document.
  • În plus, Pintea susţine că nu există posibilitatea emiterii unei ordonanţe de urgenţă prin care să poată fi rezolvată organizarea examenului de Rezidenţiat 2019 şi susţine că nu doreşte să ia decizii care ar putea vulnerabiliza acest examen.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente