E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Primul test rapid de depistare a coronavirusului produs în România Primul test rapid de depistare a coronavirusului produs în România
O companie românească a produs primul test rapid de depistare a coronavirusului. Prețul acestuia va fi mai mic decât cel la care achiziționează acum... Primul test rapid de depistare a coronavirusului produs în România

O companie românească a produs primul test rapid de depistare a coronavirusului. Prețul acestuia va fi mai mic decât cel la care achiziționează acum statul astfel de teste.

  • Prețul unui test va fi de 10-15 euro.
  • Testul funcționează la fel ca un test de sarcină.
  • Testul are capacitatea de a detecta anticorpii noului coronavirus, incluzând anticorpii umani IgM și IgG, într-un timp scurt, de doar 5 minute. Testarea se realizează pe bază de mostre de ser sau plasmă din sângele uman recoltat intravenos și adoptă principiul imunocromatografiei cu metoda sandvici cu dublu antigen și tehnologia marcajului cu aur coloidal.
  • KIT-ul funcționează ca un test de sarcină având o linie de control C și una de confirmare T. Dacă în urma aplicării probei de ser sau plasmă pe test ambele linii se colorează în roz sau roșu, rezultatul testului este pozitiv, iar dacă apare numai linia C, atunci este negativ. Lipsa colorării liniei C invalidează rezultatul testului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente