E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

PoxClin : Spumă ce ameliorează mâncărimea din vãrsatul de vânt(bubat) PoxClin : Spumă ce ameliorează mâncărimea din vãrsatul de vânt(bubat)
Suntem în plin sezon de răceli și viroze. Pe lângã acestea se înregistrează și tot mai multe cazuri de vărsat de vânt/varicelã/bubat. Vis a... PoxClin : Spumă ce ameliorează mâncărimea din vãrsatul de vânt(bubat)

Suntem în plin sezon de răceli și viroze. Pe lângã acestea se înregistrează și tot mai multe cazuri de vărsat de vânt/varicelã/bubat. Vis a vis de vârsatul de vânt, am remarcat: foarte multe cazuri și la adulți.. Pffff…Vãrsatul de vânt la adulți poate aduce pe lângã o sumedenie de complicații și foarte mult disconfort, în special mâncărime accentuată.

Spumă răcoritoare – PoxClin

  • Spuma răcoritoare PoxClin a fost creată pentru a diminua simptomele vărsatului de vânt pe suprafețe mari de piele. Întinderea unor substanțe vâscoase cum ar fi cremele și unguentele poate duce la spargerea veziculelor. Spuma răcoritoare este ușor de întins, fără a provoca aproape nicio fricțiune a zonelor sensibile. Spuma răcoritoare furnizează un efect instantaneu de răcire a pielii, lucru care calmează senzația de mâncărime. Produsul poate fi aplicat de câte ori e necesar pentru a ține senzația de mâncărime sub control.
  • PoxClin conține complexul 2QR, un antibatericid bioactiv, care acționează prin blocarea bacteriilor dăunătoare. Spre deosebire de majoritatea antibioticelor și antisepticelor este un proces complet natural și nu implică substanțe chimice toxice.
  • Poate fi folosit pe pielea lezată și zgâriată

Cum se folosește?

  • Se aplicã o cantitate generoasă de spumă răcoritoare PoxClin de trei ori pe zi sau ori de câte ori e nevoie de atenuarea simptomelor. Aplicați spuma ușor pe piele – nu frecați.
  • O aplicare mai frecventă a spumei crește eficiența. Spuma atenuează senzația de mâncărime și protejează pielea, rezultând o tentație mai mică de a se scărpina și mai puține infecții. Este recomandat ca spuma să fie aplicată înaintea schimbării hainelor și de fiecare dată când e necesară atenuarea mâncărimii.

Spumă 100% naturală. Spuma răcoritoare PoxClin are o aromă ușoară și plăcută ca rezultat al extractului de lavandă și mușețel.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente