E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Camilia – Calmează bebelușul în erupția dentara Camilia – Calmează bebelușul în erupția dentara
Erupțiile dentare pot fi supărătoare pentru cei mici, mai ales că de cele mai multe ori provoacă dureri și inflamații ale gingiilor. Deși fiecare... Camilia – Calmează bebelușul în erupția dentara

Erupțiile dentare pot fi supărătoare pentru cei mici, mai ales că de cele mai multe ori provoacă dureri și inflamații ale gingiilor. Deși fiecare bebeluș poate reacționa diferit atunci când încep să apară primii dințișori, este important să știm cum putem ameliora durerile.

Astfel, ca pe langa gelurile clasice indicate pentru ameliorarea durerii și disconfortului bebelușilor aflati în plina erupție dentară, mai putem găsii în farmacii o alta varianta foarte, foarte eficienta. Și anume fiolele buvabile homeopate : Camilia.

  • Camilia reprezintă o formula adaptata sugarilor și compatibila cu alte tratamente medicamentoase.
  • Camilia calmează simptomele atribuite dentitiei la sugari și copii : durere și inflamatie a gingiilor, salivație abundenta, obraji roșii, iritabilitate, somn agitat, diaree.
  • Se găsesc sub o forma de prezentare gândită pentru bebeluș și anume : unidoză buvabile, practic de administrat și igienic. Au un gust neutru acceptat de bebeluș.
  • Camilia Se Administrează : Oral, 3 pana la 6 recipiente unidoză în decurs de 24 ore, de la 3 pana la 8 zile.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente