E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Bratara contra starii de greata pentru Copii sau Adulti Bratara contra starii de greata pentru Copii sau Adulti
Este vremea concediilor, in care mare parte dintre noi calatorim mult cu avion, autocar, tren sau masina personala. Astfel pot aparea probleme cu raul... Bratara contra starii de greata pentru Copii sau Adulti

Este vremea concediilor, in care mare parte dintre noi calatorim mult cu avion, autocar, tren sau masina personala. Astfel pot aparea probleme cu raul de transport/miscare.

So…iata ca m-am hotarat sa ofer cateva informatii si sfaturi utile pentru a avea o calatorie cat mai relaxanta si fara impedimente legate de raul de transport/miscare.

Raul de transport este un disconfort simtit de tot mai multe persoane,ce consta intr-un complex de simptome ce include greata, disconfort abdominal, varsaturi, ameteli si alte simptome corelate. Este cauzat de miscarea repetata dintr-un vehicul sau de orice alte miscari care perturba urechea interna.

Am intalnit atat in farmacie, cat si in viata de zi cu zi foarte multe cazuri de persoane cu rau de miscare. Unora le este utila varianta de pastile(Coculine, Emetostop etc), insa multe cazuri deja nu mai reactioneaza la aceasta varianta.

Iata o buna alternativa la pastile, pentru raul de miscare! Si anume Bratarile contra starii de greata, acestea exista atat in varianta de adulti, cat si varianta pentru copii.

  • Ei bine…pe ce principiu functioneaza aceste bratari? Acestea actioneaza conform principiile presopuncturii si se poarta pe ambele incheieturi, prevenind si atenuand starile de greata si ameteala cauzate de transport.
  • Se pot utiliza in orice moment al starii de greata, rezultatul fiind cvasi-imediat.
  • Nu este medicament, nu provoaca somnolenta, nu are efecte secundare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente