E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Uractiv Mami :  Ideal in infectii urinare Uractiv Mami :  Ideal in infectii urinare
In timpul sarcinii, infectiile urinare sunt foarte frecvente, iar netratate la timp se extind si la nivelul tractului urinar. Cele mai frecvente simptome ale... Uractiv Mami :  Ideal in infectii urinare

In timpul sarcinii, infectiile urinare sunt foarte frecvente, iar netratate la timp se extind si la nivelul tractului urinar.

Cele mai frecvente simptome ale infectiei urinare sunt : usturimi la urinare, senzatia frecventa de urinare si eliminarea unui volum de urina foarte mic, urina urat mirositoare si tulbure, dureri lombare joase.

Uractiv Mami este special conceput pentru femeile insarcinate sau care alapteaza, datorita extractelor naturale standardizate, extrapurificate si atent selectionate. Uractiv Mami este o solutie sigura fiind o combinatie unica de extract standardizat de fructe de merisor, extract standardizat de echinacea si vitamina C.

Pentru mentinerea sanatatii tractului urinar in sarcina : se recomanda 1-2 capsule Uractiv Mami pe zi, in cure de 1-2 luni, alternate cu perioade egale de pauza.

Ca adjuvant in terapia cu antibiotice : se recomanda  1 capsula de 3 ori pe zi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente