E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Un medicament pentru astm reduce cu 90% simptomele COVID Un medicament pentru astm reduce cu 90% simptomele COVID
Un medicament folosit pentru tratarea astmului pare să reducă atât numărul spitalizărilor cât și perioada de recuperare la pacienții cu Covid-19. Acesta trebuie administrat... Un medicament pentru astm reduce cu 90% simptomele COVID

Un medicament folosit pentru tratarea astmului pare să reducă atât numărul spitalizărilor cât și perioada de recuperare la pacienții cu Covid-19. Acesta trebuie administrat în primele 7 zile de la apariția simptomelor. 

  • Concluziile au fost obținute după un studiu de fază intermediară asupra steroidului budesonidă. Este vândut sub numele de Pulmicort de AstraZeneca. Este folosit și la tratarea plămânilor de fumător.
  • Studiul, desfășurat timp de 28 de zile pe 146 de pacienți, sugerează că inhalarea budesonidei reduce simptomele cu 90%, comparativ cu tratamentele administrate în mod obișnuit la pacienții cu Covid-19, a spus Universitatea Oxford.
  • Pulmicort a fost, al un moment dat, un produs de mare succes al AstraZeneca. Acum oferă un medicament mai nou, Symbicort, ca tratament alternativ pentru astm.
  • Rezultatele studiului făcut de Universitatea Oxford nu au fost încă publicate într-o revistă științifică.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente