E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

SYNOCAM 200/500- Combinatia wow de Paracetamol si Ibuprofen in aceeasi pastila SYNOCAM 200/500- Combinatia wow de Paracetamol si Ibuprofen in aceeasi pastila
Synocam este un produs marca Dr Reddys, nou aparut pe piata farmaceutica din Romania. Acesta este singurul produs din farmaciile romanesti care are in... SYNOCAM 200/500- Combinatia wow de Paracetamol si Ibuprofen in aceeasi pastila

Synocam este un produs marca Dr Reddys, nou aparut pe piata farmaceutica din Romania. Acesta este singurul produs din farmaciile romanesti care are in compozitia aceleiasi pastile – cele mai utilizate si cunoscute analgezice, acestea fiind ultra-cunoscutul paracetamol(500mg) si deja-celebrul ibuprofen(200mg)

  • Actiunea celor două substanțe active este sinergică (acționează împreună) împotriva diverselor tipuri de durere.
  • Synocam este indicat in tratarea durerilor care necesită analgezice mai puternice decât ibuprofenul și paracetamolul utilizate separat.
  • Synocam este recomandat pentru ameliorarea temporară a durerii de intensitate ușoară pănă la moderată precum: migrenă, durere de cap, durere de spate, dureri menstruale, durere dentară, durere musculară și reumatică, simptome de răceală și gripă, durere în gât și febră.
  • Se recomanda la adulţi cu vârsta de 18 ani şi peste.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente