E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Sindromul “Nu este pentru mine, este pentru un prieten” Sindromul “Nu este pentru mine, este pentru un prieten”
Mă lovesc foarte, foarte des în farmacie de situația “Nu, nu! Nu este pentru mine, este un prieten”. Mi-am permis să îl numesc Sindromul... Sindromul “Nu este pentru mine, este pentru un prieten”

Mă lovesc foarte, foarte des în farmacie de situația “Nu, nu! Nu este pentru mine, este un prieten”. Mi-am permis să îl numesc Sindromul Nu Este Pentru Mine :). Acesta este sindromul celor care preferă să se ascundă în spatele paravanului numit – prieten- nedorind să își asume ceea ce sunt și ceea ce vor.


În cadrul acestui sindrom avem următoarele categorii :

– doamne sau domnișoare care doresc să cumpere teste de sarcină, prezervative,ovule sau unguente contraceptive, lubrifianți, tratament pentru candida și anticoncepționale.

– domni sau domnișori care fie cer suplimente pentru îmbunătățirea performanțelor sexuale, fie nu au fost cumiți și au căpătat oareșce discomfort în zona sensibilă și cer indicații/ informații despre acest lucru.

Ce mă amuză de fiecare dată este că, în cadrul dialogului farmacist-pacient , ei simt nevoia să precizeze de cel puțin 2-3 ori că “Știți nu este pentru mine! Este pentru un/o prieten(ă)”.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente