E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Rezidentiat Mai 2012 Rezidentiat Mai 2012
Ministerul Sănătății a stabilit data la care se va organiza un nou concurs de intrare în Rezidenţiat pentru posturile şi locurile rămase neocupate în sesiunea... Rezidentiat Mai 2012

Ministerul Sănătății a stabilit data la care se va organiza un nou concurs de intrare în Rezidenţiat pentru posturile şi locurile rămase neocupate în sesiunea din 20 noiembrie 2011, în domeniul medicină.

Sesiunea extraordinară de concurs va avea loc la data de 20 mai a.c. şi se va desfăşura numai în Centrul Universitar Bucureşti.

În această sesiune, absolvenţii facultăţilor de medicină vor putea concura pe un număr de 98 locuri şi 318 posturi de medic rezident care au rămas neocupate după repartiţia candidaţilor promovaţi în concursul de rezidenţiat, sesiunea noiembrie 2011.

Înscrierile pentru Rezidențiat vor avea loc în perioada 17 – 27 aprilie 2012.

Absolvenţii care candidează pe post se vor înscrie la direcțiile de sănătate publică ale judeţelor unde doresc să concureze. În cazul înscrierilor pe loc, acestea se vor face la sediul direcţiilor de sănătate publică.

Până la sfârşitul acestei săptămâni, Ministerul Sănătăţii va publica pe pagina de web www.ms.ro detaliile privind organizarea concursului, precum şi metodologia de organizare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente