E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Reîncarcã-te din nou, cu spor, cu Sargenor! Sargenor revine în Farmacii! Reîncarcã-te din nou, cu spor, cu Sargenor! Sargenor revine în Farmacii!
Vesti bune! Iatã că, începând cu luna aprilie 2023, SARGENOR va redeveni în farmacii, sub formă de supliment alimentar cu aceeaşi concentraţie de aspartat de arginină... Reîncarcã-te din nou, cu spor, cu Sargenor! Sargenor revine în Farmacii!

Vesti bune! Iatã că, începând cu luna aprilie 2023SARGENOR va redeveni în farmacii, sub formă de supliment alimentar cu aceeaşi concentraţie de aspartat de arginină și produs în aceeaşi facilitate de producţie din Franţa(MedaPharma)

Ce indicatii are SARGENOR?

  • Stările de oboseală excesivă care însoțesc adesea viața modernă a persoanelor active, persoanelor în vârstă și copiilor, sunt adesea caracterizate de astenie, chiar și de intensitate considerabilă. De obicei, oboseala este însoțită de tulburări de somn, dificultăți de concentrare și modificări ale dispoziției. Aceste condiții pot afecta negativ calitatea vieții.
  • Eliminarea cauzelor care pot provoca astenia, odihna suficientă (perioade adecvate de odihnă) și respectarea unei diete corecte sunt cu siguranță măsuri benefice. De multe ori însă, nu sunt suficiente pentru a elimina complet starea de astenie (oboseală intensă și prelungită, însoțită de slăbiciune fizică şi de scăderea capacității de lucru).
  • SARGENOR oferă organismului aport adecvat de arginină, un aminoacid prezent în mod natural în organismul nostru, cu importante caracteristici biochimice și nutriționale.
  • Se administrează : Doza pentru adulți – 2 până la 3 fiole pe zi. Doza pentru copii cu vârsta peste 12 ani – 1 până la 2 fiole pe zi. 
  • Forma de prezentare: cutie cu 20 de fiole de sticlă a 5 ml soluţie orală

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente