E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Racecadotril(Hidrasec) mai eficient decât Loperamida(Imodium) Racecadotril(Hidrasec) mai eficient decât Loperamida(Imodium)
Diareea reprezintă scaune anormale moi sau apoase si nevoia imperioasa de defecare. Poate fi cauzată de bacterii, virusuri sau paraziti, sau de unele afectiuni... Racecadotril(Hidrasec) mai eficient decât Loperamida(Imodium)
Diareea reprezintă scaune anormale moi sau apoase si nevoia imperioasa de defecare. Poate fi cauzată de bacterii, virusuri sau paraziti, sau de unele afectiuni ale sistemului digestiv ce implica evolutie cronica.
Am considerat foarte util sa împărtășesc informațiile ce prezintă un studiu ce compara eficacitatea și tolerabilitatea loperamidei(substanța din Imodium) versus racecadotril(substanța din Hidrasec). Pacienţilor li s-a administrat fie racecadotril 100 mg, 1 comprimat la fiecare 8 ore, fie loperamidă 2 mg, 2 comprimate urmate de 1 comprimat după fiecare scaun neformat, până la 4 comprimate într-o perioadă de 24 de oreAcest studiu clinic prospectiv, randomizat, dublu-orb, la pacienții vârstnici, a demonstrat că racecadotril a fost mai eficient și mai bine tolerat decât loperamida în ceea ce priveşte normalizarea scaunelor, durata medie a durerii abdominale şi incidenţa evenimentelor adverse1

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente