E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Proxel Potent – O combinatie reușită ce susține sănătatea prostatei și a funcției sexuale Proxel Potent – O combinatie reușită ce susține sănătatea prostatei și a funcției sexuale
Proxel Potent este o combinație reușită ce susține sănătatea prostatei și ajuta la menținerea normalității funcției sexuale. Conține 30 capsule Proxel și 30 capsule... Proxel Potent – O combinatie reușită ce susține sănătatea prostatei și a funcției sexuale

Proxel Potent este o combinație reușită ce susține sănătatea prostatei și ajuta la menținerea normalității funcției sexuale.

  • Conține 30 capsule Proxel și 30 capsule Potent.
  • Proxel Potent este un supliment alimentar special pentru barbati, ce conine extracte vegetale de calitate, care sustin sanatatea prostatei (seminte de dovleac), ajuta la mentinerea functiei sexuale normale (Arborele-de-tamaie) si la sustinerea apetitului sexual (Maca, Coltii-babei) si o influenta benefica asupra fertilitatii (Maca). Zincul contribuie la mentinerea fertilitatii si a reproducerii normale si la mentinerea concentratiilor normale de testosteron din sange.
  • Capsula Proxel sustine sanatatea prostatei si ajuta la mentinerea functiei sexuale normale, iar Capsula Potent are o influenta benefica asupra fertilitatii si ajuta la sustinerea apetitului sexual.  

Capsula 1 Proxel  sustine sanatatea prostatei si ajuta la mentinerea functiei sexuale normale. Are în compoziție : extract din seminte de dovleac, extract de arbore de tamaie, acizi boswellici, extract de nemuritoare, hialuronat de sodiu, vitamina E, ulei esential din arbore de ceai.

Capsula 2 Potent  are o influenta benefica asupra fertilitatii si ajuta la sustinerea apetitului sexual. Are în compoziție : L- Arginina, extract de Maca, extract de coltii babei, saponine, extract de ginseng, ginsenozide, zinc .

Mod de administrare:

  • 1 cps Proxel/zi și 1 cps Potent/zi.
  • Se pot administra simultan sau separat.
  • Produs interzis sportivilor!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente