E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Proenzi ArtroStop Comfort : Tablete Masticabile cu Glucozamina și Colagen Pentru Articulații Proenzi ArtroStop Comfort : Tablete Masticabile cu Glucozamina și Colagen Pentru Articulații
Proenzi ArtroStop Comfort : este un produs inovator, ușor de administrat chiar și pentru cei care întâmpina probleme în administrarea tabletelor orale, ce are... Proenzi ArtroStop Comfort : Tablete Masticabile cu Glucozamina și Colagen Pentru Articulații

Proenzi ArtroStop Comfort : este un produs inovator, ușor de administrat chiar și pentru cei care întâmpina probleme în administrarea tabletelor orale, ce are în compoziție o nouă formă de glucozamină( N-acetil glucozamină), colagen tip II nedenaturat și vitamina C.

Proenzi ArtroStop Comfort este recomandat pentru susținerea tuturor articulațiilor – articulațiile genunchiului, articulațiile soldului, articulațiile mâinii și coloanei vertebrale.

Proenzi ArtroStop Comfort este recomandat în special persoanelor active și în cazurile de suprasolicitare mecanică a articulațiilor (munca fizică solicitantă, sport, greutate în exces).

Compoziție per 2 tablete:
N-acetilglucozamină 1500mg, Colagen tip II nedenaturat  20,0 μg și Vitamina C 12,0 mg
Cum se administrează?
Ca supliment alimentar, câte 1 tableta masticabilă de 2 ori pe zi, fără apă, de preferat după mese. Se recomandă administrarea pe o perioadă de minim 3 luni, pentru eficiență optimă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente