E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Primul contraceptiv NATURAL va putea fi folosit atât de bărbaţi, cât şi de femei Primul contraceptiv NATURAL va putea fi folosit atât de bărbaţi, cât şi de femei
Anticoncepţionalele pot preîntâmpina o sarcină, dar vin la pachet şi cu alte riscuri. De multe ori, pot avea efecte adverse asupra sănătăţii noastre mintale... Primul contraceptiv NATURAL va putea fi folosit atât de bărbaţi, cât şi de femei

Anticoncepţionalele pot preîntâmpina o sarcină, dar vin la pachet şi cu alte riscuri. De multe ori, pot avea efecte adverse asupra sănătăţii noastre mintale şi pot creşte riscul apariţiei cheagurilor de sânge. În viitorul apropiat, s-ar putea însă să avem o opţiune mult mai bună.

Oamenii de ştiinţă de la Universitatea Berkeley, California, susţin că ingredientele care se află în măsline ar putea fi capabile să prevină sarcina.

 Aceştia cred că lupeol şi pristimerin, două sustanţe care se găsesc şi în Aloe Vera, struguri, mango şi păpădie, ar putea împiedica spermatozoizii să spargă peretele de protecţie a celulelor din jurul oului în timpul sexului.

Specialiştii au analizat sperma care a fost afectată de substanţele chimice care au apărut în mod natural şi au constatat că nu a reuşit să distrugă bariera, ceea ce este necesar pentru ca fertilizarea să se întâmple.

Ei cred că metoda non-hormonală ar putea acea aceleaşi caracteristici ca un sterilet sau un contraceptiv de urgenţă.

Cercetătorul Polina Lishko are convingerea că va fi un contraceptiv care va putea fi luat de ambele sexe. Cu ceva timp în urmă, prima pilula contraceptivă destinată bărbaţilor a fost retrasă după ce s-a constat că avea efectele catastrofale asupra sănătăţii mintale.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente