E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Primele doze de vaccin gripal disponibile in farmacii din a doua jumătate a lunii septembrie Primele doze de vaccin gripal disponibile in farmacii din a doua jumătate a lunii septembrie
Sanofi România anunță că vaccinul gripal VaxigripTetra® va fi disponibil în farmaciile din România începând cu a doua jumătate a lunii septembrie. Potrivit unui... Primele doze de vaccin gripal disponibile in farmacii din a doua jumătate a lunii septembrie

Sanofi România anunță că vaccinul gripal VaxigripTetra® va fi disponibil în farmaciile din România începând cu a doua jumătate a lunii septembrie.

Potrivit unui comunicat de presă, vaccinul gripal VaxigripTetra® poate fi recomandat de medici pentru imunizarea adulților, inclusiv a gravidelor, a adolescenților și a copiilor cu vârste de la 6 luni, precum și pentru protecția pasivă a sugarilor cu vârsta sub 6 luni, prin imunizarea femeilor gravide.

Aceasta a precizat că vaccinarea rămâne cea mai bună modalitate de prevenire a gripei și a riscului de complicații generate de îmbolnăvire.

Mai mult, potrivit ei, prevenirea spitalizărilor cauzate de gripă ar putea ajuta sistemul sanitar deja suprasolicitat din cauza pandemiei de COVID-19.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente