E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Pastila impotriva infidelitatii ? Pastila impotriva infidelitatii ?
Incredibil dar adevarat..se pare ca un banal antibiotic ar putea fi arma de nadejde impotriva infidelităţii, relatează lettera43.it. Cel puţin aceasta este părerea specialiştilor de... Pastila impotriva infidelitatii ?

Incredibil dar adevarat..se pare ca un banal antibiotic ar putea fi arma de nadejde impotriva infidelităţii, relatează lettera43.it.

Cel puţin aceasta este părerea specialiştilor de la universităţile japoneze din  Waseda şi Kyushu, care au demonstrat că minociclina i-ar determina pe bărbaţi să fie fideli. De regulă, acest antibiotic este folosit pentru infecţiile respiratorii precum pneumonia, rolul său fiind de a inhiba răspândirea infecţiei. De asemenea, minociclina este prescrisă şi împotriva acneei, infecţiilor de piele precum boala Lyme  sau MRSA.

Cercetătorii au realizat studiul pe un număr de 98 de bărbaţi împărţiţi în două grupuri. Un grup a primit doze de minociclină, în timp ce al doilea grup a urmat un tratament placebo.t1larg.sad.couple.thinkstock

Ulterior, toţi participanţii au fost îndemnaţi să se uite la o serie de opt fotografii în care erau surprinse femei atrăgătoare şi să afirme care dintre protagoniste li se părea că este de încredere.
De asemenea, bărbaţii au primit câte 1.300 de yeni pe care să îi distribuie femeilor din imagini în funcţie de cât de multă încredere inspirau. În acelaşi timp, participanţilor li s-a cerut să estimeze cât de atrăgătoare era fiecare femeie. Ceea ce nu ştiau aceştia era că femeile fuseseră instruite să îi trădeze pe toţi, indiferent de suma de bani pe care o primeau.
La finalul studiului, specialiştii au constatat că înainte de a lua minociclina, bărbaţii judecau încrederea inspirată de o femeie doar pe baza aspectului ei fizic. Totuşi, după administrarea minociclinei, bărbaţii au reuşit să privească dincolo de înfăţişare şi să ia o decizie bazată mai mult pe argumente logice.
„Acest studiu arată că minociclina este primul medicament care poate reduce efectul «honey trap» în rândul bărbaţilor tineri“, au declarat autorii studiului. „Honey trap“ se referă la acel sentiment fals de încredere creat de senzaţia de excitare pe care o experimentează un bărbat atunci când intră în contact cu o femeie atrăgătoare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente