E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Panthenol Spray – Ideal pentru arsurile solare si nu numai Panthenol Spray – Ideal pentru arsurile solare si nu numai
Acest articol a fost citit de 13493 vizitatoriAproape ca a venit vara. Vara aduce cu ea : soare, mare, plaja..bronz si cateodata si  nedoritele arsuri..... Panthenol Spray – Ideal pentru arsurile solare si nu numai

Acest articol a fost citit de 13494 vizitatori

Aproape ca a venit vara. Vara aduce cu ea : soare, mare, plaja..bronz si cateodata si  nedoritele arsuri..

Cu ce le tratam? Ei bine…foarte, foarte bun pentru arsurile solare este.. nu iaurtul cum se stie din batrani, ci Sprayul Panthenol.

Eu personal in prefer, fata de toate lotiunile si emulsiile After Sun din comert, deoarece este foarte eficient, calmeaza rapid iritatiile si discomfortul cauzate de arsurile solare, iar pretul este foarte decent.

Sprayul Panthenol este util nu numai pentru tratarea arsurilor solare ci si adjuvant in tratamentul ranilor si leziunilor cutanate şi ale mucoaselor.

Panthenol Spray  poate fi utilizat la toate grupele de varsta.

 • Trebuie tinut cont de faptul ca daca Panthenol este aplicat la nivelul zonelor genitale sau anale şi se utilizeaza concomitent prezervative, rezistenţa la rupere a prezervativelor poate fi redusă datorita continutului in parafina al spumei cutanate, deci siguranţa prezervativelor poate fi afectata.
 • Panthenol poate fi utilizat în timpul sarcinii şi alaptarii.
 • Se aplica sau se pulverizeaza Panthenol la nivelul leziunilor respective o data sau de mai multe ori pe zi.

 

PS : Aaaa… si sa nu uit! Un sfat foarte, foarte util : pentru un efect de extra-racorire, tineti produsul in frigider 2 ore inainte de utilizare ! Efect GARANTAT!!!!!!

 • Remus

  iulie 9, 2017 #1 Author

  Pârlit fiind de soarele de la Felix împreună cu alte doua persoane am dat fuga la farmacie. Acolo doamna ne-a dat acest produs. Avea o vitrina întreaga cu Panthenol. L. Am luat. Am ajuns la hotel și l. Am folosit și înainte de a sta la frigider și după 2 ore de stat la frigider. Nu am dormit niciunul din noi trei toată noaptea. E o prostie de produs. Nu e bun de nimic. Parca mai rău s. A inflamat pielea. Sub nicio forma nu a calmat durerea pentru niciunul dintre noi. E o mizerie. Recomand Oximed spray sau vreun produs mai puternic din aceeași gama împreună cu o crema hidratanta.

  Răspunde

  • Manea

   iulie 16, 2017 #2 Author

   Este foarte bun !Articolul definește produsul foarte bine !Trei persoane am folosit si noi !Musai sa fie de la frigider !

   Răspunde

Pareri

Intrebari Frecvente

%d blogeri au apreciat: