E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Nauzyl – Combate senzatia de greata, voma si raul de miscare la gravide Nauzyl – Combate senzatia de greata, voma si raul de miscare la gravide
Nauzyl este un produs natural pe baza de vitamine B si citrati, recomandat pentru starile de greata si voma din timpul sarcinii. Datorita compozitiei... Nauzyl – Combate senzatia de greata, voma si raul de miscare la gravide


Nauzyl este un produs natural pe baza de vitamine B si citrati, recomandat pentru starile de greata si voma din timpul sarcinii.
Datorita compozitiei sale, administrarea Nauzyl este sigura la femei insarcinate sau in timpul alaptarii.
Nauzyl este recomandat de Colegiul American de Obstetrica-Ginecologie.

Nauzyl este un remediu natural in caz de greata si voma cauzate de:nauzyl-produs

  • Sarcina
  • Rau de miscare sau rau de mare
  • Infecții localizate la nivelul stomacului sau intestinelor, intoxicații alimentare sau alergii alimentare
  • Migrene
  • Cetoacidoza

Datorita profilului inalt de siguranta, administrarea Nauzyl este permisa si la copii.

NAUZYL: EFICIENTA DEMONSTRATA CLINIC
Datorita compozitiei sale pe baza de citrat tribazic de sodium,citrat tribazic de potasiu si amestec de vitamine din grupul B (in special vitamina B6,B1,B12), Nauzyl este recomandat de catre Colegiul American de Obstetrica Ginecologie.

  • Citratul de sodiu si citratul de potasiu lucreaza impreuna in mentinerea echilibrul pH-ului stomacal. Ele exercita o acțiune simptomatica asupra aciditatii gastrice prin modularea gradientul de aciditate corelat cu golirea stomacului.
  • Vitamina B6 este recunoscuta prin nenumarate studii stiintifice pentru eficienta in reducerea semnificativa a senzatiei de greata si voma, in special pe durata sarcinii.
  • Vitamina B12 este de asemenea recomandata ca suplimentare in sarcina, deoarece ajuta la formarea celulelor rosii din sange si la buna funcționare a sistemului nervos, contribuind la dezvoltarea sanatoasa a creierului a sistemului nervos al copilului.
  • Vitamina B1 este foarte importanta in special in metabolismul proteinelor si al glucidelor, cat si in functionarea normala a sistemului nervos central si periferic, a aparatului digestiv si a glandelor endocrine, in procesul de crestere, in absorbtia intestinala a grasimilor etc. Carenta Vitaminei B1 in organism duce lascaderea apetitului si a masei corporale, greata, varsaturi, oboseala, probleme ale sistemului nervos.De aceea, este absolut necesara suplimentarea cu vit. B1 pe durata sarcinii sau in caz de greata si voma.

Doza zilnica recomandata

  • 1-2 comprimate/zi, in functie de severitatea starilor de greata si voma

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente

nauzyl pret |