E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Medicii nu au inceput sa prescrie retete in sistem electronic Medicii nu au inceput sa prescrie retete in sistem electronic
Medicii nu au început să prescrie rețete în sistem electronic deoarece, spun ei, nu au primit modificările de software necesare de la Casa Națională... Medicii nu au inceput sa prescrie retete in sistem electronic

Medicii nu au început să prescrie rețete în sistem electronic deoarece, spun ei, nu au primit modificările de software necesare de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS), au declarat, pentru NewsIn, reprezentanții medicilor de familie.

“În niciun cabinet nu a început procesul de prescriere a reţetelor în sistem electronic, pentru că nu am primit modificările de soft. De asemenea, mai trebuie făcute modificări și la contractul cadru. Nu știm când vom putea începe să prescriem în sistem electronic”, au precizat sursele citate.
Potrivit reprezentanţilor CNAS proiectul pilot de prescriere a reţetelor în sistem electronic trebuia demarat la 1 iunie, urmând ca de la 1 iulie acest proces să devină obligatoriu.
Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, le-a cerut, ieri, reprezentanţilor Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) să îi prezinte, în regim de urgenţă, o informare cu privire la implementarea sistemului de prescriere prin reţeta electronică.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente