E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Mask Plus Gel înlocuiește Duac Gel? Mask Plus Gel înlocuiește Duac Gel?
Duac gel este un gel antiacnee foarte, foarte căutat si utilizat atât de cãtre pacienții adulți cât si de către adolescenți si preadolescenți. Ei... Mask Plus Gel înlocuiește Duac Gel?

Duac gel este un gel antiacnee foarte, foarte căutat si utilizat atât de cãtre pacienții adulți cât si de către adolescenți si preadolescenți. Ei bine..Duac Gel lipsește de ceva vreme din stocurile(frigiderele mai exact, căci este un produs care se depozitează la rece) farmaciilor.

Ce facem în acest caz? Cum sau cu ce îl înlocuim?

Mai intai doua vorbe despre DUAC Gel :
DUAC gel folosit de Adulți si adolecenti cu vârsta de peste 12 ani, conţine două medicamente: clindamicină şi peroxid de benzoil si tratează acneea ușoară până la moderată. Clindamicina este un antibiotic care împiedică înmulţirea bacteriilor implicate în apariţia acneei. Peroxidul de benzoil reduce apariţia punctelor negre şi albe. De asemenea, omoară bacteriile implicate în apariţia acneei.
Se administrează : O dată pe zi – seara. Sunt necesare 2-5 săptămâni pentru a vedea beneficiile aplicării DUAC gel. Nu utilizaţi pentru mai mult de 12 săptămâni în cadrul unei scheme de tratament.

Bun.. Ce faceți dacă odată aflați sub tratament cu Duc Gel, iar acesta lipsește? Acneea nu așteaptă pana farmaciile isi aprovizionează stocurile cu Duc Gel..

Ca si variantã înlocuitoare putem folosi Mask Plus Gel. Una dintre substanțele active principale -clindamicina(antibioticul)- este comun celor doua produse Duac Gel si Masa Plus Gel. Celelalte substanțe sunt similare ca si principiu de acțiune.

MASK PLUS Acne Gel este un gel pentru tratamentul acneei inflamatorii. Este un dispozitiv medical fără alcool etilic sau parfum, special creat pentru profilaxia complicatiilor acneei, prin crearea unei pelicule invizibile non-ocluziva care izoleaza si protejeaza pielea de actiunea factorilor externi(responsabili de agravarea simptomelor acneei).

Se administrează : De preferinta seara pe zonele ce necesita tratamentul iar dimineata produsul se îndepărtează.

Ingrediente: Alcool polivinilic, Acid Retinoic, Clindamicina, Acid Glicolic, Polietilenglicol, PEG-7 Gliceril Cocoate, Propanol Aminometil, Hidroximetilceluloza, Imidazolidin/uree, EDTA Disodic, BHT apa.

Precautii: Evitati expunerea directa la soare si raze UV imediat dupa aplicare. Nu au fost efectuate studii pe produs in timpul sarcinii, astfel ca nu este recomandata administrarea in aceastà perioada.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente