E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Iwostin Solecrin Spray spf 20 Iwostin Solecrin Spray spf 20
Ce produse de protecție folosim pentru plajă ? Eu, de doi ani am ales să folosesc din gama Iwostin Solecrin – Loțiune sub formă... Iwostin Solecrin Spray spf 20

Ce produse de protecție folosim pentru plajă ?

Eu, de doi ani am ales să folosesc din gama Iwostin SolecrinLoțiune sub formă de spray cu protecție solară  SPF 20  rezistentă la apă cu un volum de 125 mL.

Solecrin funcționează foarte bine în protecția pielii sensibile, celei alergice a feței și corpului, dar și pentru pielea cu probleme de pigmentare gen vitiligo, melanodermie, precum și pielea cu cicatrici și alunițe.

Pentru a asigura cea mai bună protecţie a pielii împotriva radiaţiilor UV şi a efectelor nocive ale acestora, Laboratoarele Iwostin au creat Solecrin – o gamă pentru protecţia inovatoare şi completă a pielii din interior (ANTILEUKINE 6®)  şi exterior (sistem de filtre minerale şi organice).

Folosind această loțiune am fost ferită de arsuri, bronzul a fost uniform, deci mă pot declara mulțumită de către acest produs.

Pentru vara aceasta mi-am achiziționat și loțiunea de aplicat după plajă –Iwostin Solecrin- Loțiune Regeneratoarea După Plajă–  . Să sperăm că va fi la înalțimea așteptărilor mele 🙂 😉

Pentru un bonus de sfaturi – vezi articolul – Sfaturi pentru primele zile de plajă –

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente