E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

ISKIAL Junior 3+ : Produs unic și inovator pe baza de DHA, ulei de peste și Vitamina D ISKIAL Junior 3+ : Produs unic și inovator pe baza de DHA, ulei de peste și Vitamina D
ISKIAL JUNIOR  Este un produs inovator cu o compoziție complexa și foarte inovatoare pe baza de DHA, ulei din ficat de rechin și vitamina... ISKIAL Junior 3+ : Produs unic și inovator pe baza de DHA, ulei de peste și Vitamina D

ISKIAL JUNIOR 

  • Este un produs inovator cu o compoziție complexa și foarte inovatoare pe baza de DHA, ulei din ficat de rechin și vitamina D3.
  • Se găsește sub forma de capsule masticabile cu gust plăcut de lămâie, indicat copiilor începând cu varsta de 3 ani.

De menționat proprietatile și beneficiile componentelor din Iskial Junior :

  • DHA (acid docosahoxaeic, acid Omega-3) contribuie la functionarea normala a creierului si a vederii. S-a dovedit faptul ca DHA dezvolta capacitatea de invatare, imbunatateste memoria si concentrarea si sustine organismul in perioadele de efort intelectual intens, precum olimpiadele, examenele sau concursurile scolare. Mai mult, studiile arata efectul benefic al DHA in ameliorarea deficitului de atentie si starilor impulsive. Datorita rolului sau in cressterea acuitatii vizuale, DHA sustine functionarea normala a vederii.
  • Uleiul de ficat de rechin este cea mai bogata sursa naturala de substante valoroase, biologic active, precum alchilglicerolii si scualenul, care se gasesc si in organismul uman. Aceste substante au rol dovedit in sustinerea sistemului imunitar si in sinteza vitaminei D.
  • Vitamina D3 contribuie la buna functionare a sistemului imunitar si la mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor.

ISKIAL JUNIOR : reprezinta o asociere intre uleiul din ficat de rechin si un continut ridicat de vitamina D3 pentru sustinerea sistemului imunitar si cresterea rezistentei organismului, si DHA care are un efect benefic dovedit atat asupra creierului, cat si asupra vederii.

Mod de administrare:

  • Copii incepand cu varsta de 3 ani: 1-2 capsule pe zi, inainte de masa.
  • 2 capsule asigura 258 mg DHA, 500 mg ulei din ficat de rechin si vitamina D3 intr-o cantitate de 1000 UI.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente