E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Fluenz Tetra- Vaccinul Antigripal sub forma de Spray Nazal Fluenz Tetra- Vaccinul Antigripal sub forma de Spray Nazal
Suntem deja in perioada rece, cu raceli si viroze si deja a inceput campania de vaccinare. Pe langa vaccinurile antigripale obisnuite : Vaxigrip Tetra... Fluenz Tetra- Vaccinul Antigripal sub forma de Spray Nazal

Suntem deja in perioada rece, cu raceli si viroze si deja a inceput campania de vaccinare.

Pe langa vaccinurile antigripale obisnuite : Vaxigrip Tetra si Influvac Tetra, anul acesta avem o noutate : Fluenz Tetra : Vaccinul Antigripal sub forma de Spray Nazal.

Fluenz Tetra :

  • este vaccinul antigripal sezonier, sub forma de spray nazal
  • este indicat in profilaxia gripei la copii şi adolescenţi cu vârsta cuprinsă între 24 de luni şi mai puţin de 18 ani.
  • La copiii care nu au fost vaccinaţi anterior împotriva gripei sezoniere, trebuie administrată o a doua doză, după un interval de cel puţin 4 săptămâni.
  • Fluenz Tetra nu trebuie utilizat la sugari şi copii cu vârsta sub 24 de luni, din cauza ratei crescute de spitalizare și wheezing la această populație.
  • Fluenz Tetra se administrează în doze divizate, în ambele nări. După administrarea unei jumătăţi de doză într-o nară, se administrează imediat sau la scurt timp a doua jumătate de doză în cealaltă nară. Pacientul poate respira normal în timp ce vaccinul este administrat – nu este nevoie ca doza să fie inhalată activ sau aspirată.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente