E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Farmacii pe patru roți- roboții vor distribui medicamente în Londra Farmacii pe patru roți- roboții vor distribui medicamente în Londra
Academia de Robotică din Londra testează acum o mașină, care poate să livreze medicamente în oraș. E un vehicul autonom numit Kar-go, care va... Farmacii pe patru roți- roboții vor distribui medicamente în Londra

Academia de Robotică din Londra testează acum o mașină, care poate să livreze medicamente în oraș. E un vehicul autonom numit Kar-go, care va face livrările mai ieftine și mai prietenoase cu natura.

În plus, robotul se folosește de inteligența artificială, ca să ajungă la destinație și să sorteze coletele. Așa, e redus la minimum riscul comenzilor greșite.

E o mașină autonomă care îți poate livra acasă ce comanzi online în mai puțin de 30 de minute.

Gândiți-vă la el ca la un oficiu poștal pe roți. Există un sistem robotizat în vehicul cu care poate să miște coletele și să livreze 12 colete în orice ordine. Deci poate să vină la tine acasă și un compartiment se deschide în spate de unde îți iei coletul”, a explicat Wiliam Sachitti, Fondatorul Academiei de Robotică.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente