E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Este un articol cosmetic de care nu va puteti lipsi? Este un articol cosmetic de care nu va puteti lipsi?
Acesta este intrebarea, valabila atat pentru sexul frumos cat si de ce nu.. pentrus sexul tare. Aveti un articol cosmetic de care nu va puteti... Este un articol cosmetic de care nu va puteti lipsi?

Acesta este intrebarea, valabila atat pentru sexul frumos cat si de ce nu.. pentrus sexul tare.

Aveti un articol cosmetic de care nu va puteti lipsi ?..si nu vorbesc aici de cei cu probleme medicale, care sunt obligati sa foloseasca dermo-cosmetice perioade lungi de timp, sau poate chiar permanent.

Eu de exemplu nu ma pot lipsi de crema hidratanta pe care o aplic dimineata si seara (Avene sau Vichy Aqualia Antiox), deoarece am un ten foarte sensibil si uscat care trebuie mereu hidratat. Deasemenea mai pot trece pe lista, strugurelul hidratant (Eucerin sau Nivea cel fara culoare) pentru buze, pentru ca am predispozitie in a mi se usuca si crapa buzele si ma pandeste mereu riscul aparitiei de herpes la nivelul buzei.

Cunosc foarte multe persoane dependente de lotiuni tonice, micelare menite sa curete si sa hidrateze tenul, pana la ultimul por, iar altele dependente de fondul de ten, chiar daca se bucura de un ten luminos si frumos, fara imperfectiuni..

De cand lucrez in farmacie, am descoperit ca este la mare cautare apa termala. A devenit chiar “un must have” . Intradevar este foarte utila si ii putem gasi multe intrebuintari, iar multe doamne si domnisoare nu se despart de ea, astfel ca exista si apa termala de buzunar (la 50 ml), usor de transportat in poseta.

Voi? De ce nu va puteti lipsi?

 

    Pareri

    Intrebari Frecvente