E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Este nevoie sa curățăm nasul unui copil sănătos? Este nevoie sa curățăm nasul unui copil sănătos?
Este nevoie sa curățăm nasul unui copil sănătos? Răspunsul este DA! Deoarece igiena nasului este la fel de importantă ca și igiena orală (a... Este nevoie sa curățăm nasul unui copil sănătos?

Este nevoie sa curățăm nasul unui copil sănătos?

Răspunsul este DA! Deoarece igiena nasului este la fel de importantă ca și igiena orală (a dinților). Cum ne spălăm pe dinți de două-trei ori pe zi, așa ne curățăm și nasul. Acest lucru este valabil și pentru adulți. 

De ce este nevoie de igiena zilnică a nasului?

Deoarece aerul pe care îl respirăm este murdar și poluat, iar mucoasa nazalã are nevoie de ajutor pentru a se curãța. Praful nu se pune numai pe mobilă, ci și pe doamna mucoasă din nas.

Cum curãtãm nasul?

O modalitate blândă și eficientă de a curăța nasul e cu un spray nazal cu apă de mare, sau chiar cu banalul ser fiziologic. Acest lucru este valabil atât pentru adulți cât și copii.

Ce sprayuri cu apa de mare, folosim?

Pentru copii, cel mai bun exemplu este cel pe care-l acceptă el. Variante sunt multe în farmacii…de la fel de fel de firme.. eu personal recomand pentru copii gama Marimer. Condiționarea produsului aduce acestuia un pulverizator special, în funcție de categoria copil-adult.

Au atât gamã pentru Copii(sugari chiar): Marimer Baby cât și pentru Adulți : Marimer. Cu variante speciale, în funcție de afecțiune…Varianta Izotonicã– care curata nasul și Varianta Hipertonicã– care desfundã nasul și sinusurile- ideală în răceală și gripa, precum și în rinite cronice sau alergice.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente