E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Doppelherz: Vitamina C 1000+Vitamina D Doppelherz: Vitamina C 1000+Vitamina D
Ca tot suntem in sezonul rece, in plina desfasurare a atat de temutului virus gripal, este neaparata nevoie sa ne protejam, stimuland sistemul imunitar.... Doppelherz: Vitamina C 1000+Vitamina D

Ca tot suntem in sezonul rece, in plina desfasurare a atat de temutului virus gripal, este neaparata nevoie sa ne protejam, stimuland sistemul imunitar.

DoppelHerz aduce un aliat ideal impotriva racelilor si gripei, un complex ce are in compozitie Vitamina C 1000mg si Vitamina D 800UI- o combinatie esentiala pentru un sistem imunitare puternic si pentru a creste capacitatea de aparare a organismului.

  • Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
  • Vitamina D – contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si la mentinerea functiei normale a sistemului muscular. Suplimentar, contribuie si la functionarea normala a sistemului imunitar. Aportul este necesar, in special ca in lunile de toamna si iarna, cand organismul este mai solicitat si metabolismul este mai intens, se produce mai putina Vitamina D prin sinteza proprie.

Comprimatele Depot de la DoppelHerz se comporta asemenea unui “rezervor de substante nutritive “, datorita procesului de fabricatie special, astfel din acest “rezervor” nutrientii valorosi sunt eliberati treptat, pe parcursul mai multor ore, fiind pusi la dispozitia organismului pentru o perioada mai lunga de timp.

Cum se administreaza?

  • Se recomanda 1 comprimat zilnic, in timpul unei mese, cu suficient lichid, fara a se mesteca.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente