E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Doar in luna IUNIE mai sunt valabile Cardurile SERETIDE Doar in luna IUNIE mai sunt valabile Cardurile SERETIDE
Am fost anuntati de catre  GlaxoWellcome UK Limited – producatorii Seretide Discus, ca doar in luna Iunie mai sunt valabile cardurile cu reducere acordata... Doar in luna IUNIE mai sunt valabile Cardurile SERETIDE

Am fost anuntati de catre  GlaxoWellcome UK Limited – producatorii Seretide Discus, ca doar in luna Iunie mai sunt valabile cardurile cu reducere acordata pentru  spray-urile Seretide.seretide-diskus-50-mg-500-mg-pulbere-de-inhalat-x-60-doze-glaxosmithkleine

Seretide Diskus este un dispozitiv inhalator ce are in compozitie salmeterol si fluticazona cu 60 doze de inhalat. Fiecare doza contine 50 ug xinafoat de salmeterol ca substanta activa. De asemenea, fiecare doza contine 100, 250 sau 500 µg propionat de fluticazona ca substanta activa, cantitatea depinzand de concentratia de Seretide Diskus care  se administreaza.

In farmacii avem urmatoarele concentratii de Seretide :  Seretide Discus 50/100, Seretide Discus 50/250 si Seretide Discus 50/500.

Deocamdata nu se stie varianta pe care se va merge, incepand cu luna Iulie. Daca Seretide Discus va ramane fara reducere, sau daca reducerea se va face sub alta forma(carduri, discounturi de la producatori, acordate direct farmaciei).

Voi reveni cu amanunte 🙂

 

 

    Pareri

    Intrebari Frecvente

    card seretide | seretide card | seretide fara card | seretide pret compensat | seretide spray | www seretide card |