E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Cumpărăturile din farmaciile on-line Cumpărăturile din farmaciile on-line
Poate suna superficial, însă raportat la vremurile actuale, când timpul este extrem de prețios și trebuie valorificat cât se poate, iar banii trebuie atent... Cumpărăturile din farmaciile on-line

Poate suna superficial, însă raportat la vremurile actuale, când timpul este extrem de prețios și trebuie valorificat cât se poate, iar banii trebuie atent drămuiți, iata ca eu am reușit sa economisesc și timp și bani, prin cumpărăturile de medicamente din farmaciile on-line. Unde mai pui și contextul pandemiei, ce nu ne permite sa luam la pas farmaciile, în căutarea produselor farmaceutice necesare.

Trebuie sa recunosc ca în ultimul an, am început sa îmi cumpar aproape toate produsele farmaceutice din farmaciile online.

Trebuie precizat faptul ca on-line se pot cumpara strict medicamente și produse farmaceutice și parafarmaceutice care se eliberează Fără Prescriptie Medicala (rețeta).

Eu de obicei comand din următoarele farmacii on-line(de menționat ca prețurile lor sunt aproape identice, sau chiar identice, însă cu diferențe foarte vizibile fata de ce găsim în farmaciile cu circuit deschis):

  • www.drmax.ro – Am descoperit diferente enorme între drmax-online versus drmax-farmacia cu circuit deschis, astfel ca va sfătuiesc sa încercați sa Evitați Dr Max- farmacia cu circuit deschis. Caz concret.. 50 lei diferența intre produsul achiziționat de pe DrMax online fata de cel cumpărat strict din farmacie 🙁 .
  • www.springfarma.ro (este farmacia (sub acoperire a) Catenei- varianta cu prețuri foarte mici)
  • www.comenzi.bebetei.ro (dacă doriți și produse variate pentru copii și bebelusi) sau
  • www.comezi.farmaciatei.ro

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente