E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Cum scapam de mahmureala? Cum scapam de mahmureala?
Acest articol a fost citit de 3975 vizitatoriPentru cazurile cand am avut o noapte „grea”, distractia a fost maxima si petrecerea pe masura si... Cum scapam de mahmureala?

Acest articol a fost citit de 3976 vizitatori

tratament-mahmurealaPentru cazurile cand am avut o noapte „grea”, distractia a fost maxima si petrecerea pe masura si in plus stropita din plin cu ceva licoare bahica, urmeaza o „a doua zi” groaznica..presarata cu senzatia de greata, ameteala si ceva dureri de cap..

Ce este de facut/luat ?

Alcovit AntiMahmureala are in compozitie o substanta naturala minerala(silicat) care in combinatie cu vitamine si antioxidanti substituie alcoolul consumat in exces. img_9617_2
O portie (= 1 pachet de praf) în 200 ml de apă, se amestecă bine și se bea imediat. Dacă este necesar, se amestecă din nou. Vă recomandăm o portie pe zi.

Compozitie : Silicat de minerale naturale, acid citric, bicarbonat de sodiu, fructoza, sodiu, acid ascorbic (vitamina C), aromă naturală,  culoare de legume (clorofila), pherolacetat (vitamina E) D/L-Alpha-Toco-, niacinamida (vitamina B3) , retinol (vitamina A), calciu (Vit.B5), piridoxina clorhidrat (vitamina B6), riboflavina (vitamina B2), tiamina Hyd-rochlorid (vitamina B1), colecalciferol (vitamina D), maltodextrină, acid folic , biotina, cianocobalamina (vitamina B12)

Cutia contine trei plicuri Alcovit.

 

  • Elle

    decembrie 19, 2013 #1 Author

    Un produs foarte solicitat in special dupa weekend sau sarbatori 🙂 cei care il solicita spun ca este foarte eficient :))

    Răspunde

Pareri

Intrebari Frecvente

%d blogeri au apreciat: