E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Cum să fim fresh după Sărbători? Cum să fim fresh după Sărbători?
Sărbătorile de iarnă înseamnă,printre altele ,multe petreceri,vizite prelungite şi mâncare din belşug , care lasă urme pe tenul dumneavoastră. Există câteva trucuri care vă... Cum să fim fresh după Sărbători?

Sărbătorile de iarnă înseamnă,printre altele ,multe petreceri,vizite prelungite şi mâncare din belşug , care lasă urme pe tenul dumneavoastră. Există câteva trucuri care vă pot ajută să treceţi mai uşor peste oboseala de a două zi şi să fiţi fresh pentru următoarea seară.

După un chef vă simţiţi slăbită,obosită şi nu vreţi să vă mai ridicaţi din pat. Cu toate acestea,trebuie să vă puneţi repede pe picioare , pentru că în perioada Sărbătorilor de iarnă petrecerile se ţin lanţ. Puteţi descoperi câteva secrete care vă pot ajuta să treceţi sănătoasă şi frumoasă de această perioadă.

DANSUL SECRETUL PETRECERII

Înainte să plecaţi la petrecere ,nu uitaţi să mâncaţi ceva uşor. Nu prea mult,ca să descoperiţi că nu vă mai cuprinde rochia sau că vă ia somnul. La petrecere , nu trebuie să amestecaţi vinul cu berea ,berea cu lichiorul şi cu alte băuturi. Dacă aţi început să consumaţi băuturi spirtoase, de exemplu ,este bine că numai asta să serviţi toată seară. Amestecul de băuturi vă poate face rău, iar petrecerea se poate termina mai devreme pentru dumneavoastră. Mâncaţi ceva uşor şi dansaţi cât mai mult posibil. Transpirând ,eliminaţi o parte din toxinele tutunului şi băuturii, iar dacă aţi depăşit numărul de calorii permise, atunci le daţi jos imediat.

DEMACHIERE ŞI MASAJ

Primul lucru pe care trebuie să îl faceţi când ajungeţi acasă este să vă demachiati, să hidrataţi şi să tonificaţi pielea. Nu uitaţi să vă spălaţi pe dinţi. Nu faceţi dus după ce veniţi de la o petrecere. Apa caldă vă moleseste şi vi se poate face rău. A două zi de dimineaţă, spălaţi-va cu apa călduţă folosind un gel de duş tonifiant şi masaţi-vă cu un burete. Beţi o cafea tare sau un suc proaspăt de fructe şi masaţi-vă tâmplele cu ulei de pin sau lămâie ori cu cremă camforată. Puneţi-vă comprese cu lapte rece sau ceai verde pentru a readuce la normal ochii umflaţi şi iritaţi de la fum. Faceţi o mască revitalizanta , cu acizi de fructe şi faceţi puţină mişcare chiar şi în sufragerie. După toate aceste mici remedii, ziua va decurge normal, iar seară petrecerea poate continua.

SFATURI

Tratament pentru ochii obosiţi

Puteţi folosi comprese de plante şi apa sărată.Pentru a prepara reţeta, aveţi nevoie de 10grame flori de muşeţel, 20 grame flori de albăstrele şi 3 grame sare. Acestea se pun în 500 ml de apă fiartă. Compoziţia se răceşte la temperatura camerei şi se aplică pe dischete de demachiant ,seara,înainte de culcare. Se ţin până dimineaţă , susţinute de ochelari de somn. Pentru cearcănele cauzate de oboseală se mai pot aplica suc de morcov, ţelină şi gulie crude puse pe tampoane de vată. Se ţin ochii toată noaptea.

Tenul, pregătit de petrecere

Purificaţi tenul cu ajutorul unor produse exfoliante, cum ar fi măştile. Urmează hidratarea intensă. Dacă vă permite timpul , puteţi plica de câteva ori pe săptămână seruri sau creme intens hidratante. Până la sfârşitul anului, tenul va radia de sănătate. Pentru machiaj puteţi folosi cremă hidratanta, care nu trebuie să fie prea grasă. Dacă alegeţi o bază grasă, machiajul nu va rezistă pe durată întregii nopţi şi este posibil ca tenul să capete un aspect lucios . Folosiţi pentru cearcăne şi imperfecţiuni un corector lichid, care acoperă eficient, apoi aplicaţi fondul de ten. Puteţi alege o pudră specială cu particule strălucitoare sau una bronzanta.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente