E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Cum desfundam nasucul celui mic? Cum desfundam nasucul celui mic?
Cu ce desfundam nasucul celui mic, in conditiile in care acesta resimte teama fata de picaturi, sprayuri, aspirator nazal/batista bebelusului? Stim cu totii cat... Cum desfundam nasucul celui mic?

Cu ce desfundam nasucul celui mic, in conditiile in care acesta resimte teama fata de picaturi, sprayuri, aspirator nazal/batista bebelusului?

Stim cu totii cat este de dificil sa nu poti respira pe caile nazale, in special in timpul somnului.. Daramite pentru un copilas.

Ei bine..le recomand mamicilor sa foloseasca Inhalat Baby:

  • Sunt niste capsule moi cu rol decongestionant ce au in compozitie : levomentol, eucaliptol, terpineol si ulei volatil de brad.
  • Acest produs este util in atenuarea manifestarilor neplacute ale infectiilor tractului respirator superior : senzatia de nas infundat, dificultati in respiratie.
  • Se utilizeaza pentru copii peste 2 ani : extremitatea efilata a capsulei se taie cu o foarfeca, tinand capsula orientata in jos si departe de fata, pentru a evita contactul accidental al solutiei cu ochii. Continutul capsulei se picura pe asternut sau pe o batista, in apropierea persoanei afectate, dar nu in contact direct cu pielea acesteia.
  • Se vor inhala vaporii eliberati in atmosfera de solutia din capsula, dar nu direct de la nivelul batistei/asternutului. Prin inhalare directa solutia poate produce tuse reflexa.

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente