E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Cu ce înlocuim Tonotil N ? Cu ce înlocuim Tonotil N ?
Din pãcate pe zi ce trece, creste numărul medicamentelor care lipsesc cu desăvârșire din rafturile farmaciilor din România. Unul dintre medicamentele care lipsește de... Cu ce înlocuim Tonotil N ?

Din pãcate pe zi ce trece, creste numărul medicamentelor care lipsesc cu desăvârșire din rafturile farmaciilor din România.

Unul dintre medicamentele care lipsește de ceva vreme din farmacii este Tonotil N.

Tontil N:

  • este indicat în stări patologice, de exemplu: boli somatice și psihice, demență senilă, boli în care intervine o disfuncție în metabolismul neuronal.
  • stimulează activitatea cerebrală, producerea de energie și posibilitățile de utilizare a oxigenului la nivel celular
  • este folosit ca tonic în stări de slăbiciune, anorexie și în convalescență.
  • Substanţele active sunt: L-fosfotreonină, L-glutamină, clorură de hidroxocobalamină, L-fosfoserină și clorhidrat de arginină.
  • Se administrează : Adulți: doza recomandată este de 1-2 flacoane dimineața, înainte de micul dejun. Copii: doza recomandată este de 1 flacon dimineața, înainte de micul dejun .
  • Medicamentul este contraindicat în cazul prezenței tumorilor maligne sau stărilor neoplazice datorită prezenţei hidroxocobalaminei și a implicării acesteia în multiplicarea celulară.

Bun..cu ce putem înlocui Tonotil-N ?

Tonico Forte este o varianta eficienta ce poate înlocui cu succes Tonotil-N. Tonico Forte urmărește aceleași principii active, însă producatorul recomandã administrarea Tonico Forte strict adulților și copiilor cu Vârsta peste 12 ani.

Tonico Forte

  • aduce un aport de substante nutritive care sustin organismul in perioade de surmenaj fizic si intelectual, convalescenta, stari de slabiciune
  • supliment alimentar fara zahar, cu indulcitor, contine o formula complexa, pe baza de 4 aminoacizi (Arginina, Fosfoserina, Glutamina, Asparagina) si Vitamina B12
  • sustine sistemul imunitar si contribuie la buna functionare a acestuia, combate oboseala fizica, intareste rezistenta organismului, sprijina buna functionare a sistemului nervos, combate “astenia de primavara”, inlatura oboseala psihica, contribuie la mentinerea masei musculare, sprijina procesul de invatare si memorare
  • Se administeaza : Adulti si copii de peste 12 ani se recomanda administrarea a unui flacon buvabil Tonico Forte pe zi, de preferat, intre mese.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente