E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Care este legatura intre Audispray si hands free-ul folosit la copiat? Care este legatura intre Audispray si hands free-ul folosit la copiat?
Care este legatura intre Audispray (un spray pe baza de apa de mare pentru igiena urechii) si hands free-ul folosit la copiat de catre... Care este legatura intre Audispray si hands free-ul folosit la copiat?

Care este legatura intre Audispray (un spray pe baza de apa de mare pentru igiena urechii) si hands free-ul folosit la copiat de catre elevi,studenti etc.?

La prima vedere, niciuna..Ei bine..cat se poate de gresit! De curand am descoperit o legatura cat se poate de incredibila..

 

Si acum sa va exemplific..am avut saptamana aceasta, in farmacie, un pacient care a solicitat Audispray pentru adulti..in dialogul farmacist-pacient am ajuns sa aflu pentru ce il dorea de fapt, respectivul tanar. Nicidecum pentru a-si curata urechea de cerumen, ci pentru a incerca sa scoata hands free-ul ramas blocat  de cateva zile!!, in ureche. La auzul celor relatate mai sus, m-am socat, am facut ochii mari si l-am trimis la cel mai apropiat ORL-ist, sau la Urgenta.

A plecat foarte nedumerit, de ce nu am vrut sa ii eliberez spray-ul cerut, iar eu am ramas socata de inconstienta unora…

    Pareri

    Intrebari Frecvente