E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Canesbalance – Gel Intravaginal Tratament Canesbalance – Gel Intravaginal Tratament
Canesbalance este un produs cu o compoziție interesantã, deoarece nu este un simplu gel intravaginal pentru igiena și curățarea intimă, ci un Gel Intravaginal... Canesbalance – Gel Intravaginal Tratament

Canesbalance este un produs cu o compoziție interesantã, deoarece nu este un simplu gel intravaginal pentru igiena și curățarea intimă, ci un Gel Intravaginal Tratament.. care trateazã simptomele vaginitei bacteriene, acționând prin restabilirea echilibrului PH-ului și a florei vaginale.

Flora vaginalã se poate modifica din următoarele cauze: menstruația prelungită, utilizarea produselor de igienă intimă, spălături vaginale frecvente, contraceptive, medicamente cu administrare vaginală, contactul sexual și stresul. Totodatã și folosirea steriletului poate afecta echilibrul florei vaginale.

 • Canesbalance conține acid lactic, care neutralizează mirosul neplăcut și restabilește pH-ul normal al vaginului. Conține și glicogen, care hrănește bacteriile specifice acidului lactic și susțin creșterea lor. Un pH normal și prezența nutrienților contribuie la dezvoltarea bacteriilor protectoare specifice acidului lactic și astfel echilibrul natural vaginal este restabilit; secreția anormală și disconfortul sunt reduse eficient.
 • Canesbalance se administrează prin intermediul aplicatoarelor interne preumplute, de unică folosință.
 • Se folosește un aplicator pe zi timp de 7 zile, Indicat seara înainte de culcare
 • Mod de utilizare : Răsuciți capătul aplicatorului, așezați-vă într-o poziție confortabilă, de preferat pe spate având picioarele depărtate și ușor îndoite și introduceți ușor aplicatorul în vagin, atât cât este confortabil. Apăsați ușor aplicatorul pentru a elibera gelul. Retrageți aplicatorul continuând sa apăsați.
 • Poate fi util să folosiți un absorbant zilnic pentru lenjeria intimă, în cazul în care apare o scurgere ușoară. Aceasta nu înseamnă că tratamentul nu a funcționat.
 • Studiile clinice au arătat că gelul Canesbalance este sigur și eficient
 • Canesbalance poate fi utilizat în timpul sarcinii și în timpul menstruației. Cu toate acestea, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră, dacă credeți că puteți avea o infecție vaginală în timpul sarcinii.
 • Canesbalance poate provoca senzație de arsură, usturime sau mâncărime, atunci când există fisuri în țesutul vaginal. Acest lucru este doar temporar și ar trebui să se diminueze. Dacă acest lucru persistă, întrerupeți utilizarea și solicitați sfatul medicului.
 • Pe parcursul utilizării Canesbalance evitați contactul sexual deoarece o posibila infecţie poate fi transmisă partenerului sexual.
 • Nu utilizați gelul Canesbalance dacă sunteți alergic la unul din componentele produsului. Produsul nu este destinat utilizării de către sau pentru copii.
 • Evitați utilizarea gelului Canesbalance dacă încercați să rămâneți însărcinată.
 • A nu se utiliza cu rol de contraceptiv.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente