E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Bebelușii și expunerea la soare – Ce cremã cu protecție solară putem folosi? Bebelușii și expunerea la soare – Ce cremã cu protecție solară putem folosi?
Bebelușii și expunerea la soare. O dată cu venirea verii, multă lume se întreabă ce să facă cu sugarii legat de expunerea la soare... Bebelușii și expunerea la soare – Ce cremã cu protecție solară putem folosi?

Bebelușii și expunerea la soare.

O dată cu venirea verii, multă lume se întreabă ce să facă cu sugarii legat de expunerea la soare și de ce nu…ce crema cu protecție solară poate fi folosita la bebeluși.

Mai întâi câteva sfaturi:

1. Până la vârsta de 6 luni de viață este interzisă expunerea directă a acestora la soare și nici nu sunt recomandate cremele.

2. Sugarii mai mari de 6 luni ar trebui ținuți deoparte de expunere directa mai ales la orele amiezii iar plimbarea este recomandat să se facă dimineața și seara. La aceștia, dacă este nevoie, se poate aplica o cremă cu factor de protecție, atât UVA cât și UVB, dar important este să fie făcută special pentru copiii mici(vom discuta mai jos)

3. Purtarea unei pălării sau a unui costum de baie cu protecție SPF – este recomandatã!

4. Hidratarea este esențială în zilele toride, poate fi făcută cu lapte matern, formulă sau inclusiv apă la cei mai mari de 6 luni.

5. Cei care sunt la mare să nu uite că unele umbrele nu protejează suficient de ultravioletele astfel umbra nu înseamnă întotdeauna protecție deplină iar recomandarea este de a se folosi corturi de plajă pentru cei mici.

Bun..ce creme cu protecție solară putem folosi la sugari și bebeluși?

Mustela Baby Lotiune protectie solară pentru bebeluși SPF 50+ : 0luni+

  • Loțiune protecție solară foarte ridicată SPF 50+ pentru piele sensibilă și piele intolerantă la soare, foarte rezistentă la apă
  • Poate fi folositã atât pe față cât și pe corp
  • Nu contine parfum și nu produce acel efect alb
  • Are in compozitie : Avocado Perseose – un ingredient natural patentat ce fortifică bariera cutanată și conservă resursele celulare ale pielii de agresiunea radiațiilor UV.
  • Poate fi folosit încă de la NASTERE!

Anthelios Dermo-Pediatrics Lapte pentru bebeluși SPF50+ : 6luni+

  • Protecție solară pentru bebeluși testată dermatologic, protejează pielea delicată sau cu tendință atopică a bebelușilor
  • Se utilizează INCEPAND CU VARSTA DE 6 LUNI
  • Îmbogățită cu unt de shea obținut natural pentru a hidrata și a calma pielea, în timp ce reîntărește bariera de protecție a pielii.
  • Textură fină, catifelată și confortabilă, foarte rezistent la apă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente