E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Avem spațiu de confidențialitate în farmacie? Avem spațiu de confidențialitate în farmacie?
Există un astfel de loc în farmaciile din România? Un spațiu în care domnii ce solicită informații despre suplimente pentru potență sau pentru prostată... Avem spațiu de confidențialitate în farmacie?

Există un astfel de loc în farmaciile din România?

Un spațiu în care domnii ce solicită informații despre suplimente pentru potență sau pentru prostată să poată vorbi liber, fără a fi nevoiți să vorbească în șoaptă, să se făstâcească, sau să vorbească într-un mod codat.

Deasemenea un spațiu în care doamnele și domnișoarele să poată cere informații suplimentare și complete despre modul de administrare al anticoncepționalelor, preparatelor intravaginale sau diferite probleme medicale personale de gen femeiesc.

În ambele cazuri sunt discuții care au un caracter personal și ar fi indicat să se desfășoare într-un spațiu de confidențialitate al farmaciei.

Însă acest spațiu de multe ori nu există în farmacii, sau dacă există pacienții nu ajung să afle de existența lui.  Sau sunt cazuri când, datorită lipsei de timp și de personal suficient în farmacie, nu ajunge să fie folosit.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente