E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

A aparut prima farmacie DRIVE-IN A aparut prima farmacie DRIVE-IN
In Bucuresti s-a deschis prima farmacie drive-in. Aceasta funcționează ca orice alt tip de drive-in, iar cei mai câștigați sunt clienţii prea comozi sau... A aparut prima farmacie DRIVE-IN

In Bucuresti s-a deschis prima farmacie drive-in. Aceasta funcționează ca orice alt tip de drive-in, iar cei mai câștigați sunt clienţii prea comozi sau prea grăbiţi să mai intre într-o farmacie clasică.

Pacientii comandă medicamentele de care au nevoie direct de la volanul mașinii și sunt serviți rapid de un farmacist.

Farmacista stă în dreptul unei ferestre, iar pacientul nici măcar nu se dă jos de la volan. În doar două minute, comanda este livrată. Mai mult durează până medicamentul îşi face efectul.

„Comanda se livrează imediat și nu mai trebuie să stai la coadă, să cauți loc de parcare pentru mașină”, spune Mihai Corbu, reprezentantul lanţului din care face parte farmacia drive-in.farma-drive-centrofarm-2

La farmacia drive-in se găsesc aceleaşi medicamente ca în orice alt loc. Aşadar în drum spre serviciu sau pe drumul spre casă, cei care au nevoie de medicamente pentru tratarea urgenţelor stomatologice sau de altă natură, se pot opri la farmacia nou deschisă. Iar clienţii nu au lipsit.

Această farmacie este deschisă în fiecare zi, de la şapte dimineaţa până la opt seara.

Dupa cum spune stirea de mai sus, este chiar o premiera pe piata farmaceutica din Romania. Sunt putin surprinsa cat de departe merge “comercialul” si dorinta de a vinde “cat de mult si oricum” in farmaciile din tara noastra. Sau poate e doar o etapa spre farmacia moderna..

Insa stau si ma intreb..se mai incadreaza farmacista in acele 2 minute daca se gaseste cineva sa vina la Farma-Drive cu 2-3 retete compensate? :)) Sau daca nu gaseste imediat medicamentul solicitat de catre pacient?

    Pareri

    Intrebari Frecvente