E – sanatatea

Sfaturi si stiri pentru si despre sanatatea TA!!!

Vânătoarea de neasigurați Vânătoarea de neasigurați
Casa de Asigurări de Sănătate (CNAS) a introdus de 2-3 săptămâni un soft (program), care ajută farmaciile să verifice dacă persoana care solicită eliberarea... Vânătoarea de neasigurați

Casa de Asigurări de Sănătate (CNAS) a introdus de 2-3 săptămâni un soft (program), care ajută farmaciile să verifice dacă persoana care solicită eliberarea rețetei compensate(sau gratuite) este asigurată sau nu. Luna precedentă, înainte de introducere softului au fost farmacii cu zeci de rețete rămase de izbeliște (pe care CNAS nu le poate deconta) deoarece pacienții cu respectivele rețete nu erau asigurați..astfel se încearcă o cernere a asiguraților de pseudo-asigurați.

Mie personal mi s-a întâmplat în farmacie un caz cât se poate de ciudat ..  și anume o pacientă care  figura -decedată- conform softului CNAS, însă doamna este cât se poate de vie, ba mai mult, este pacientă fidelă, vine lunar sa ridice rețeta compensată de la noi. Acest caz este datorat erorii funcționarilor de la evidența populației .

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Pareri

Intrebari Frecvente